Post by jagpophypigchie on Mar 13, 2022 4:31:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pocket City Free ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pocket City Free IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza viac bodov ▞▞▞
▞▞▞ Pocket City Free 2022 version ▞▞▞
Veľmi zaujímavé, ale tornádo je také vzrušujúce
Nie je to také zábavné, ale je to trochu zábavné, ale v hre nie je veľa vecí, ktoré by ste mohli robiť okrem stavania domov, ciest a iných vecí.
Hra je celkom dobrá, ale dáva určité úlohy, ktoré nie je možné splniť, pretože neviete, čo máte robiť, a hra vám neukazuje, čo máte robiť, aby ste úlohu dokončili.
PI dávajú režim sandbox zadarmo 😭😔😭
Hra je dobrá. Ale čím dlhšie hráte, hra zamrzne. Zavesiť. Načítava. Nefunguje. Zastávky.
Pocket City Free Simulasyon kare
Skvelý nápad a veľká chvála za žiadne mikroprevody, ale elektrická sieť náhodne prestala fungovať a zlé uhly kamery zničili hru
Môžem povedať, že je to skvelá neformálna hra, ale práve som si ju nainštaloval a po troche hrania sa mi zobrazuje biela obrazovka, kde vidím iba Hud
Brick Monster:Balls Blast Game કેઝ્યુઅલ sjen
Je to veľmi pekné hry a je to krásne, ale keď sa začnem baviť, peniaze idú nízko! Na nulu A potom povedal, že potrebujete zbúrať zónu, ale keď ju zbúram, prečo je hotovosť stále nulová, moje mesto je preč v búraní 😡😡 teraz sú to horšie hry v dierovom svete, toto vymažem!!! Toto prosím neinštalujte!!
Veľkou obavou je len to, že je veľmi závadný, nemôžem ani pohnúť obrazovkou bez toho, aby ma takmer vyhodil.
Veľmi zábavná aplikácia. Malo by to byť v 3D. Rád sledujem stavanie staveniska. Veľký dôraz na detail. Dobrá práca vývojárov!
Hra zamrzne asi 10-15 min. do hry zakaždým. Odinštaloval som a znova nainštaloval a tiež som vyčistil veľa pamäte, aby som zistil, či to pomôže, ale nič. Táto hra sa mi veľmi páči – je jednoduchá a zábavná a má najbližšie ku klasickým „simulačným mestským hrám, ktoré som hrával ako dieťa. Dúfajme, že táto chyba bude opravená aktualizáciou v blízkej budúcnosti.
Naozaj milujem túto hru, ale sú tu niektoré problémy, ktoré podľa mňa treba vyriešiť. Dostať vodu/elektrinu do budov v meste je veľmi ťažké. Zdá sa, že pravidlá pre množstvo energetických/vodárenských spoločností sú nekonzistentné. Napríklad budem mať budovy s elektrinou/vodou doslova HNEĎ VEDĽA budov a stále sa mi na budove zobrazí vyskakovacie okno, že nemá ani elektrinu, ani vodu. Veľmi frustrujúce
Prečo moja obrazovka vždy bliká? každú sekundu zbelie!
Je to dobré, ale začalo mi to brať všetky peniaze.
Bola to trochu zábava, ale nudila som sa, pretože hra sa zdala príliš jednoduchá a dokázala odomknúť takmer všetko vo veľmi krátkom čase.
Pocket City Free Simulaatio sddv
Zaujímavá hra s uľahčením a zrozumiteľným ovládaním. Krásna vyvážená. Prehľadná a zatial neomrzela
Nepoužíval som platenú verziu, ale stále to bola zábava, hral som to, až kým som nemal takmer celý môj svet zaplnený všetkým, potom to začalo byť pomaly nudné. (Zaujímalo by ma, čo by sa stalo, keby som svet úplne zaplnil všetkým)
Zlyhal som, keď som to hral
Táto hra na budovanie mesta sa mi spočiatku páčila. Potom som začal mať problémy. Najprv štandardné PREMIUM veci. Polovica hry je uzamknutá bez toho, aby ste si ju kúpili. Aj keď lacné, takže tam nie je veľký problém. Ďalej je to grafika. Najprv sú skvelé, ale potom sú všade rovnaké presné budovy. Skvelý tutoriál však! Stále mi chvíľu trvalo, kým som to pochopil. Celkovo vzaté, grafika potrebuje viac variácií, ovládacie prvky by mohli trochu popracovať na menších chybách a pokračujte v dobrej práci! 👍
Hra sa pri automatickom ukladaní zasekne a potom spadne.
Skvelá hra, ale mohla by si vystačiť s niekoľkými ďalšími funkciami. Stačí mať bezplatnú verziu, ale nestačí to na to, aby som za ňu chcel zaplatiť
Vo svojich budúcich aktualizáciách môžete urobiť deň a noc, tiež počasie ako dážď alebo sneh. Táto hra sa mi páčila, aj keď je to bezplatná verzia, nemám s ňou problém, ale uvažujem o kúpe plnej verzie tejto hry. Tešíme sa na vaše budúce aktualizácie a dúfam, že môžete pridať moje návrhy.
Dobra hra a pekna grafika
stále padá
Oh, cool sandbox mode nope KÚPIŤ PLNÚ VERZIU HNEĎ UROBIŤ HNEĎ.
Pekná hra, s peknou grafikou, ale dosť sa zasekáva.
skvelá malá hra. fungovalo to skvele pre 4 rôzne mapy, ale teraz to tak strašne zaostáva. možno budem musieť vymazať. Nemôžem hrať 5 minút, kým to zamrzne
Jediný problém, ktorý mám s hrou, je, že dokončenie ťahania trvá príliš dlho a súhlas vám dá toľko peňazí ako ostatné udalosti
Skvelá hra... skoro ako veľké Sim City. Ale nedosahuje to, pretože ste narazili na bod zastavenia. Na to, aby sa jačmeň dostal na 20 000 ľudí, trvá celá rada. Thorn, už nie je čo robiť.
toto je najhoršia hra všetkých čias, ty hlúpy tvorca, ak nedokážeš vytvoriť hru bez oneskorení, tak nerob hry, fiktívna spoločnosť
Toto je jedna z najľahších a najúžasnejších mestských simulačných hier, jediným problémom je saturácia v bezplatnej verzii po 2 dňoch hrania, čo sa tak trochu očakávalo. Celkovo dobrá hra. Pokračuj.
Neviem prísť na systém prepojenia vody a energie.