Post by jagpophypigchie on Mar 13, 2022 4:25:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Chosen: Stream the Series ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Chosen: Stream the Series IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više zlata ▞▞▞
▞▞▞ The Chosen: Stream the Series 2022 version ▞▞▞
Apsolutno volimo ovu emisiju, ali aplikacija je pogodna za rad. Nisam siguran je li to naša oprema, ali sam mislio da ću vas obavijestiti.
The Chosen: Stream the Series Zábava lvwq
Lijepo je! Ljudi doista mogu upoznati Riječ Božju i samoga Boga! Tvorac ove nove serije je vrlo dobar čovjek blaženog srca i duše. 🌠
Traka obavijesti ne skriva se na cijelom zaslonu. Molimo riješite ovaj problem
The Chosen: Stream the Series መዝናኛ msnh
Volim Odabrane. To me tjera do suza na tako dobar način. Osjećaj Duha Svetoga. I moja djeca to vole, umjesto da čitaju Bibliju. Imaju poteškoće u učenju & vizualno učenje je bolje. Bog vas blagoslovio Dallas & cijela glumačka ekipa. Također odličan izbor glumačke ekipe. Svi su nevjerojatni. Moja djeca su kao Mathew.
NE radi sa studiom Angel.
Hvala redatelju i producentu ovog nevjerojatnog djela!!! Čovjek koji glumi Isusa je upravo onakvim kakvim Ga zamišljam, točno kako Ga poznajem i točno kako Ga osjećam!!! Čestitamo nevjerojatnom mladiću koji je izabran za tako važnu ulogu!!! Najbolji prikaz Isusa, ruke dolje!!! Bog vas blagoslovio!! Ovo je tako važna poruka da izađemo u svijet!!! Dajem sve od sebe da proširim Njegovu riječ nadaleko i naširoko, a sada imamo ovo veliko djelo koje ste svi napravili!!! LJUBAV❤
Predivno iskustvo ...osjecam kao da sam i ja sa Isusom i apostolima ❤
Nevjerojatna emisija s velikim uvidom u život Isusa, njegovih apostola i važnu biblijsku povijest. Kao da gledate kako Biblija oživljava. Mi stvarno ne gledamo TV, ali stvarno uživamo u ovome. NEVEROVATNO bravo!
Predstava je divna. Aplikaciju....trebalo bi jednostavno prebaciti na moj TV. Ne mogu pronaći aplikaciju na svom Android TV-u...ne mogu emitirati na TV s telefona. Laptop je premalen da bismo muž i ja gledali zajedno... Dakle, pretpostavljam da smo gotovi nakon 2. sezone, 3. epizoda. to nas čini malo razočaranim. I oprostite, u blizini nema odraslog djeteta ili unuka koji bi mogli pomoći. Osim toga, obično to mogu i sam shvatiti.
Sjajna emisija, ne toliko aplikacija.
mogu birati epizode ako pokušam gledati na svom laptopu, nema opcija osim kliknuti na svaku sezonu i ona se reproducira gdje želi
Sviđa mi se odabrana emisija, samo ne aplikacija. Nadogradio sam na novi telefon i ne mogu pokrenuti aplikaciju.
Jako sam razočaran što nema podnaslova za sezonu 2. Oboje smo oštećena sluha i ne razumijemo dijalog.
Aplikacija je u ovom trenutku iznimno nepouzdana. Problemi se mijenjaju, ali ih ima mnogo. Na primjer, odjednom mi od danas nije dopušteno odabrati prikaz audio titlova. Ponovno preuzimanje kako biste vidjeli hoće li to pomoći.
Šteta što ga ne mogu emitirati pomoću chromecasta.
Sjajna serija, ali aplikacija se smrzava i trenutno se epizoda 7 uopće neće reproducirati. Bok, sviđa mi se serija, ali aplikacija je neispravna, ne radi kada je pokušate hromcast
Sjajno!
Ovo ne funkcionira izravno u strujanju na Smart TV. Koristio sam Android telefon sa Samsung-om i nije mi bilo drago. Osim ako ne želite zrcaliti zaslon, zaglavili ste u gledanju epizode na malom zaslonu. Emisija je super, ali aplikacija i činjenica da morate koristiti aplikaciju je smeće. Iznenađen sam da toliko ljudi ima te probleme, ali ipak ostavlja visoke ocjene za ovu aplikaciju: ocjena je za korisnike aplikacije, a ne za izvrsnu emisiju.
DemonSouls (Action RPG) Role Playing wtzk
Jako mi se sviđa ova aplikacija. Redatelj, producenti rade nevjerojatan posao sa svojim prikazom života Isusa i njegovih ranih sljedbenika!
Aplikacija je užasan način da doživite nevjerojatnu seriju. Koristim sa s20 Note Samsung telefona spojenog HDMI na 4k zaslon koristeći Samsung DEX. Kvaliteta je loša, kontrola je loša. Imam blue ray diskove po narudžbi i rado bih platio UHD diskove. Ipak mrzim ovu aplikaciju. Volio bih da je Windows 11 izašao s Android aplikacijama. Bilo bi bolje od ovoga.
Apsolutno divno napravljeno. Tako kreativan, duhovit, lijep i pun mudrosti. Sjajni likovi. Sjajan scenarij. Takva je radost gledati.
Predstavljam vam najbolju seriju o Kristovom životu koju sam ikada vidio. To jasno pokazuje da se ljudi ne mijenjaju tijekom stoljeća. Nije suhoparno gledati seriju nego je iznimno zabavno. Prezentacija me natjerala da se osjećam kao da sam pravi lik u pravom susjedstvu koji gleda kroz svoj prozor za vrijeme Kristovih dana.
Nisam još ni otvorio aplikaciju, ali znam da je ovih 5 zvjezdica točno. Upravo sada u mom životu ovo će biti dio mog putovanja natrag Gospodinu Isusu Kristu. Ovo je bio oglas u drugoj aplikaciji i odmah sam stao i otišao u play store da vidim koliko će serija koštati ili koliko je na Huluu, Netflixu, itd. Onda sam vidio da je besplatna! Bog vas blagoslovio, ovo mi sada toliko znači da ni ne znate. Hvala vam!!!
Ova aplikacija čini mog supruga i mene tako sretnima 😊 Ne morate ništa platiti, dati im svoju e-poštu ili bilo što da gledaju ovu emisiju, ali imate opciju da je platite unaprijed i platite da netko drugi gleda pokazati besplatno. Hvala redatelju što je ovaj san ostvario!!
Verzija 1.2.135 ne može pronaći Chromecast. Verzija ažuriranja ne radi.
Scene iz stvarnog života su nasilne, ne mogu koristiti diskreciju; da se dobro odlučim..Biblija znači Božja riječ. Mislio sam da nam serija barem može pomoći da izađemo iz pandemije..gubici..trauma
Fantastičan! Likovi su stvarni ljudi s hangarima i humorom. Lako se povezati. Sama aplikacija je potpuno novo iskustvo.
Epizode su zapele na određenim mjestima tijekom emitiranja na android tv. I navedite funkciju za smanjenje brzine prijenosa ili razlučivosti videa. Troši veliku količinu podataka. Molim te popravi....
❤️❤️❤️
Predivno
Dakle, ova recenzija se odnosi na kvalitetu aplikacije A NE emisije. Predstava je nevjerojatna. Ali aplikacija je užasna. Skinuo sam je, kupio seriju i live streaming je u redu. Preuzimanjem i korištenjem izvan mreže aplikacija se zamrzava i ruši. Probao sam na različitim wifi-ovima, podacima, svemu. Kontaktirajte podršku i rekli su mi da učinim sve što sam napravio i rekli su da će mi se javiti i ispričati se zbog neugodnosti, nikad i kad sam ih ponovno kontaktirao, dobio sam istu tišinu.
Sviđa mi se sve o glumcima, likovima, priči i činjenici da ova divna poruka stiže do tolikog broja ljudi koji možda nikada nisu imali priliku čuti pravu Isusovu priču. Također VOLIM činjenicu da su sve plaćali i da će se i dalje plaćati članovi publike ili obožavatelji/sukršćani. Nastavite tako i nemojte nas tjerati da čekamo predugo prije nego što izađe treća sezona. To će me izluditi. Lauren Burkett Južna Karolina
Volim epizode & prikaz priča. No, želio bih vam skrenuti pozornost na to kada zadržite epizodu za preuzimanje ako pritisnete gumb za povratak da biste prošli kroz ostale dodatke aplikacije ili ako greškom isključite mobilne podatke, morali biste preuzeti epizodu od početka opet. Također nema gumba za pauzu za preuzimanje. Još jedna stvar je da nam date mogućnost odabira kvalitete videa. Moje dnevno ograničenje podataka prelazi nakon gledanja samo 1 ep.
ODABRANE JE VELIKO IZNEVJEĆANJE! JOŠ NEMA SEZONE 3 I JE ZAVRŠENO! VI LJUDI SAMO HOĆETE NOVAC A TO NIJE NAŠ MASIJAŠ UČINIO! I VI STE JAKO GREŠNI I ZA SVE ĆE VAS SVETI OTAC NAŠ RAČUNATI!!!!!!!!
Iznimno dobro. Bog vas blagoslovio i ostanite trijezni. 1. Petrova 5,8-9
Filmski lijepo, izgleda kao jako dobro napravljen program. Volio bih da mogu gledati više od nekoliko minuta prije nego što se aplikacija zamrzne. Mislio sam da će preuzimanje programa riješiti problem zamrzavanja, ali sam se prevario. Osjećam se krivim što je, pet puta koliko sam ga pokušao pogledati, netko donirao, a onda je ta donacija izgubljena kada se aplikacija zamrzne. Osjećam da je to pogrešno. Jako razočaran, trebao bi biti pet zvjezdica, ali jedna zvjezdica dok se ovaj problem ne riješi.
Čini se da chrome cast ne radi. bilo kakve ideje?
Apsolutno volim ovu aplikaciju! Način na koji točno opisuje Isusovo djelovanje i čuda tijekom njegovog vremena i njegove službe u ovom svijetu apsolutno je dirnuo moje srce i na svaki mogući način. Preporučio bih ovu aplikaciju i The Chosen svima koji žele bolje razumjeti Isusovo vrijeme u službi. Vjerujem da se to radi s velikom strašću i poštovanjem prema Bibliji. Održava integritet onoga što se stvarno dogodilo umjesto dodavanja vlastitog okreta kao što bi to učinila većina emisija. Trebao bi to gledati!
Sjajna serija koja priča priču o Isusu i njegovim učenicima. Oživljava Bibliju na tako povezan način. Toliko uživao. Nadamo se da će sljedeće sezone uskoro biti besplatne!
Ne mogu ni ovo otvoriti! 1 zvjezdica za vas! 🤔
Odlična aplikacija kakvu i zaslužuje ovako odlična serija. Slava Gospodinu Isusu Kristu i neka blagoslovi sve koji su radili na njoj kao i nas koji gledamo.
Sviđa mi se emisija, aplikacija ne toliko. Gledali smo prvu sezonu na Peacocku, a zatim smo htjeli gledati drugu sezonu i jedini način na koji smo pronašli bila je ova aplikacija. Ne radi. Stvarno bih ga volio pogledati, ali izgleda da ću to uspjeti sve dok druga sezona ne bude također na Paunu.
Nikada nema problema s aplikacijom. Sviđa mi se što mogu streamati na TV i emisija je jednostavno nevjerojatna. Osjećao sam se kao da sam mogao bolje sagledati vremena i imati više empatije prema biblijskim pričama.
nevjerojatno. Prenosi vas natrag u priču o Isusu i onima koji su ga poznavali! Prekrasno kontekstualizira Isusove interakcije i učenja s prekrasnim izvedbama, besprijekornom režijom, sjajnim pisanjem i montažom. "Navukla" sam se nakon prve epizode.
Ovo je jedan od najdirljivijih prikaza Kristove priče koje sam vidio. Neki se žale na biblijsku pismenost, ali ništa me nije natjeralo da razmišljam o Bibliji i natjeralo me da je poželim čitati više od ovoga. Vjerujem da je Božja ruka u tome i hvala svima koji su mi omogućili gledanje. Hvala Dallasu i posadi, kao i svima koji su to platili naprijed. Bit ćete vječno blagoslovljeni. Ja sam na trećem pregledu i Duh Sveti još uvijek djeluje na mene.
Besprijekorna aplikacija. Odlična interakcija & iskustvo gledanja. Nema vidljivih kvarova. Automatski se premješta na svaki novi videozapis bez pretjeranog međuspremnika.
Ovo je najbolja aplikacija koju sam do sada vidio. Neka Duh Sveti uđe u svaku sobu vaših srca. Amen