Post by jagpophypigchie on Mar 13, 2022 4:22:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Egg, Inc. ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Egg, Inc. IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal a végtelen állóképességet ▞▞▞
▞▞▞ Egg, Inc. 2022 version ▞▞▞
Ez egy igazán szórakoztató időtöltés, amely egyszerű, de mégis szórakoztató. Nagyon jó játék.
Mi a helyzet a retardált újságszállítással? Ez baromi idegesítő.👎
Tetszik, de most már nem tetszik
Elég tisztességes játék, ha ki akarja kapcsolni az agyát, és tétlenül bámulja a képernyőt. Köszönet a fejlesztőknek, hogy a hirdetéseket nem kötelezővé tették.
Nagyon jó izgalmas Ez a jatek
Szerkesztem az előző értékelésemet, hogy a lehető legtöbbet kidolgozzam. NULLA KÉRNYEZETT HIRDETÉSEK. Imádom. Túl sok játék nyomja le a hirdetéseket a torkán. Az itt találhatók 100%-ban opcionálisak. Nem „fizetni kell nyerni/játszani”, hacsak nem vagy türelmetlen. Élvezem a kihívást, hogy magasabb értékeket érjek el anélkül, hogy egy fillért fizetek, hogy azonnali győzelemhez jussak. Aranyos és mulatságos, jól megtervezett és egyszerű. Remek játék az időtöltéshez.
Nagyszerű játék. Nagyon részletes és nem tartalmaz hirdetéseket. Már jól szórakozom, hogy megveszem ezt a játékot
Mary’s Promotion- Wonderful Word Game Kata shds
Szórakoztató időhúzás. Jó, ha egyszerre kétféle médiát kell fogyasztania.
A játék szórakoztató volt, de a közelmúltban bevezették az aranytojás (prémium pénznem) beszerzésének népszerű módját, és ez drasztikusan kevésbé szórakoztatóvá és őrlődővé tette.
Azt kell mondjam, ez egy nagyon szórakoztató játék. Ez egy kicsit gyorsan elmúlt játék először, és úgy érzem, akkor volt, amikor szórakoztató volt. De ha sokáig kezdesz vele játszani, akkor nagyjából üresjáratba megy át, és ekkor kezd unalmassá válni.
Szupergyorsan unatkozik. Körülbelül az idő, amikor eléri a tachyon tojást, az őrlés leáll. Nincs mélyebb mechanika, hogy érdekes legyen. Csak rengeteg idő visszaállítása még néhány % bónuszért. Nincs szórakozás, nem költenének pénzt egy ilyen játékra.
Szórakoztató és addiktív, DE, olyan célokat tűznek ki, amelyek elérhetetlenek. Az egyik kihívás az, hogy 10 milliárd csirkét szerezzünk, amikor az összes hab és kutatás maximálisan csak 7,56 milliárd fér el.
Órák alatt sokkal jobb!!
Mivel nyilvánosan a legjobb módja annak, hogy ezt a problémát. Coop célokat soha nem voltak nagyon őszinte, de váltak még becstelen. Freebie kell jelentenie azt könnyen szert 10 percében. Könnyen meg értem könnyen kap ez a szokásos játék során. Közepes eszközök akkor kell használni egy pár kicsit növeli. Kemény, ahol van, hogy kitörjön a nagy növeli. És még egy vetülete szám, amely megváltoztatja egy éjszakán, és én leszek a lomtárba kapzsiság és anti játékos gyakorlatok mindenkinek tudok.
Remek játék, de alapjáraton nem. Amikor nem játszol, legfeljebb 2 órán keresztül haladsz tovább, hacsak nem fizetsz 10 dollárt, és akkor csak 10 órát kapsz max.A kedvencem az üresjáratokban az, hogy reggel felveszem, és látom, hogy hatalmas fejlődést értek el, és ezt ezzel a játékkal nem tudom megtenni.
Okk
Ez egy fantasztikus és pihentető játék, kivéve a drónokat.
Nem adja meg a megnézett videókért járó bónusokat és a 2szeres szorzót sem. A videó lejátszása után kifagy a játék. (2 készülékem van, egyiken se. Samsung Galaxy tab s és Sony xperia z3 compact. Mindkettőn 6.0-ás android van.)
Eleinte a maga sajátos bugyuta hangulata, beszippantott, pénz belefektetése nélkül a fejlődéshez, sokszor vannak bónuszok... érdemes akkor vásárolni...
Szinte lehetetlen átjutni a halhatatlanság tojásán 17 000%-os presztízsbónusszal. Nem tudom, mit tegyek Frissítés: a 40 000%-os presztízsbónusz után még mindig rohadt lelassítja a késői játékot, legalább tíz játékórával frissítse tojását a halhatatlanságból a következőre és még mindig nem tudom mi lesz a Thac tojás után..
Unalmas és esztelen, tökéletes a szemétbeszédhez, vagy a munka közbeni eltereléséhez.
Egg, Inc. Симулације upq
Jó móka, egyetlen kifogásom az, hogy a játék végén szó szerint több száz dollárba kerül a műtermékek frissítése. Ha szeretné megtapasztalni a játék végét, és meg akarja tanulni, hogy mit csinálnak, készüljön fel egy abszolút VAGYON kiagyalására! Némelyikük több tízezer aranytojásba kerül frissítésenként, és 3 kell belőlük a következő szintre való frissítéshez, 54000 aranytojás 20 dollárba kerül, a malacpersely ezt egy kicsit kezelhetőbbé teszi, de csak valamennyire, ez a játék kerül túl sok.
Egg, Inc. Simulare ebhf
Szóval lenne néhány kérésem. Csinálj olyan fegyvert a farmodra, amely Lazer-sugarakkal lő a drónokra, ami nem csak jó lenne, de segítene is, mert rossz a látásom, és minden alkalommal hiányoznak, mert vagy túl gyorsak, vagy túl kicsik ahhoz, hogy láthassanak. Azt is észrevettem, hogy valahányszor adok neked egy játékkritikát, törlöd őket😒 más cég nem csinál ilyet velem. Ettől eltekintve remek játék vár rátok. Köszönöm 😊 Remélem nem törlöd az értékelésemet
Egészen addig szórakoztató volt, amíg jelentősen el nem rontottad a műtárgyak aranytojás értékét. Most már értelmetlen. Ez volt az egyetlen ésszerű módja az aranytojás megszerzésének. Gondolj arra, hogy az emberek pénzt költsenek rájuk. A kapzsiság mindig győz.
Ismerem a fajtajat. Kerek mechanika. "Gyujts penzt hogy dragabbat vegyel hogy ezaltal meg tobb penzed legyen hogy meg dragabbat vehess."
Korábban pénzt költöttem és hirdetéseket néztem erre a játékra, mert szórakoztató, támogatja a fejlesztőket, és NEM VOLT SZÜKSÉGES. Az új frissítéssel most 867 dollárt kell költenie az üzemanyagtartály maximalizálására (1,3 millió aranytojás szükséges @ 19,99 dollár 30 ezer arany tojásonként). Ez csak az üzemanyagtartályra vonatkozik, és nem foglalja magában a műalkotások készítését vagy a teljesítménynövelések vásárlását... Ez nem "hibajavítás". Szégyen.
A profi opciónak egy bizonyos szinten kell lennie a játékban, nem pedig árért. Ettől eltekintve a játék rendben van
Túl drága, hogy 2 óránál tovább keressen. Silókat kell vásárolni. Sok funkciónak vannak szűk keresztmetszetek a tervezésénél. Bevezetnek egy problémát, Ön pedig úgy oldja meg, hogy pénzt ad nekik.
Ez egy jó alkalmazás. Eltávolítom, mert elértem azt a pontot, ahol fizetni kell a játékban való előrehaladásért.
A nagyon jó és szórakoztató játék idegesítővé válik, ha csak azért kell őrölnünk, hogy kutatást vásároljunk. Összességében ez a játék 9/10, nem 10/10, mivel a profi engedély túl drága, és unalmassá válik, ha egyedül játszol.
Remek játék – a kedvencem az, amikor újraindítod a farmot az elejétől, hogy újra felépítsd. Az egyetlen probléma számomra az, hogy amint viszonylag előrehaladottá válik, a következő típusú tojásra való frissítés egy kis őrlődés és várakozó játék lesz, hacsak nem hajlandó valódi pénzt költeni a teljesítmény növelésére.
Szórakoztató játék.....nehezen presztízsbe kerül....furcsának tűnik, egy-két nap alatt kalapálsz eddig....aztán elakadsz több napra....egyáltalán nem lineárisan ....még akkor is, ha $$-t költ..... valójában semmi haszna nem várható, ha $$-t költ a silókra
Jó pofa, de sajnos kilépéskor fagyogat.
Ez a játék nagyon szórakoztató és addiktív, de a fő probléma az, hogy néha megkérdezi, hogy akarok-e reklám maradni egy csomó készpénzért, és megnyomom az órát, de nem történik semmi. De összességében ez a játék nagyon szórakoztató és nagyon addiktív lehet.
A játéknak van egy bizonyos varázsa, ami visszavezet hozzá, azonban ismétlődővé válhat, és az IMO kihívásai egy kicsit túl kemények, boosterek nélkül. Ezt leszámítva remek játék!
Nagyon nagy élmény ezzel a játékkal. Nagyon addiktív, és lehet, hogy nem hívja fel a figyelmet, de szerintem nagyszerű amellett, hogy amikor néha megpróbálja eltalálni a drónt, azt hiszi, hogy az épületeit próbálja feljavítani.