Post by jagpophypigchie on Mar 13, 2022 4:16:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ reklamsız ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Mama: Let\u0027s cook! 2022 version ▞▞▞
Eskiden daha iyiydi
Annoying.ad her dakika açılır, ne zaman yuvarlak reklamlar oynasam gerçek reklamlar değil, "bunu bir reklam izleyerek elde edin!" "Bunu satın al-!-" oynarken spam ile karşılaşmak istemiyorsanız indirmeyin.
Küçüklüğümden beri değişti, eski halini sevdim. geri getir lütfen
çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok iyi bir uygulama her şey tamamen indirsin Öne çıksın diye random; 4jigjeehsfjykqrgihsfibkadkaribzkbkdgadikzfwkrisdi3qitairbkzfib3tiadibifzkbaekgkbsifhiafhkwrkhsibfkdgjjjrirrj7aykbsvhjschsifhwifehicdicwppvdwp hazpgsqhpicqspihchpqecih0qdhi0vhipegpihqd0uivdihcpchdhichivdqiqdjovidjvivnoadpivhpiadoihcsqj pbqduiheiphadovuhaepifhpyi xagipvadpivyq0d idagi adpig adyibgdpavgpiacigashocasohcqcohadohceohvheqo
1 yıldız bile haketmiyor ama ben berbat bir oyun!!!!!!😠😠😠😠😠
Bu oyun Korkunç. İnanılmaz Nintendo DS sayaç parçası gibisi yok. utanmış. daha iyisini yap. kızım şimdi ağlıyor. Umarım mutlusundur.
FENA DEĞİL
güzel arama internetsiz dir
Sadece çevrimdışı olduğunu söyledi ama oyun veya tarif satın aldığınızda indirmek için internete ihtiyaç duyuyor ve tamamen sıkıcı A Yıldız vermek bile istemiyorum ama sadece yorum yapmak istiyorum indirmeyin. GERÇEKTEN GERÇEKTEN GERÇEKTEN GERÇEKTEN GERÇEKTEN GERÇEKTEN GERÇEKTEN GERÇEKTEN GERÇEKTEN GERÇEKTEN GERÇEKTEN TAVSİYE ETMİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
oyun çok güzel ama çok yavaş iniyor zaten ben oynadım önce oynadım ama orayı düzeltmein
Grafikler bir mobil oyun için iyidir, ancak benim gibi sıradan bir oyuncu olduğunuzda yapabileceğiniz tüm küçük şeylerle çok kafa karıştırıcı hale gelir, örneğin restoran işletmek, ürün yetiştirmek, hayvancılıkla ilgilenmek, aslında yemek pişirmek, vb. Ve bir pişirme adımıyla işiniz bittiğinde, annenin "VAY! ANNEDEN DAHA İYİ! 💖🤩" dizesi çok çabuk eskiyor.
Çok meşgul ve ciddi şekilde basitleştirilmesi gerekiyor. Yeni oyuncular için tam anlamıyla oynanamaz. Milyonlarca küçük yanıp sönen ve hareketli pop-up var ve oyun 3 dakikalık bir zaman diliminde pullardan yemek tariflerine, yemek pişirmeye, pullara, restorana, yemek pişirmeye, yemek tariflerine atlıyor! BU BİR DEHB OYUNU. Bu oyun her yerde ve beni strese sokuyor.Yemek pişirme serisini sevdim ama bu iğrenç ve rahatsız edici tasarım seçeneklerinde ne var?!
Yani oyun fena değil
Oyun harika ve gerçekten eğlenceli ama can sıkıcı fon müziğini nasıl durduracağını bilen var mı? Bu müzik biraz can sıkıcı ve ben her zaman onu kaldırıyorum. Sesi kapatma seçeneği var mı?
Yemek pişirme oyunu oynamak zor ve bu yüzden onu seviyorum anne aşçı yıldızı pişirmeyi oynadım bu çok eğlenceli ben ve erkek kardeşim yemek pişirme oyunları oynarken her zaman açlık çekiyor biz gerçek hayatta "ceft"iz (biz çocuğuz yani evet ben iyi tavuk pişirme ve kardeşim bir çok şeyi pişirmede iyidir)
Daha fazla yemek yapamadan bana birsürü işkencesi yaptı
Çok kötü oyun
Standart Paket (40 tarifle 10-15$) için ödeme yaptığınızda eğlenceli. Ama bu tarifleri bitirdikten sonra, DAHA FAZLA TARİF SATIN ALMAK zorundasın. GERÇEK PARA BİRİMİ ile. Para harcamayı zevkli buluyorsanız, size iyi gelir. Ama bilmiyorum. İşte bu oyunun giderleri hakkında kısa bir fikir: Her biri 12-20 tariften oluşan ve 5-9 $ civarında fiyatlı 4 paket daha var. Ayrıca 2-4 tariften oluşan setleri 1-2$'a paket içinde satın alma seçeneğiniz de var.
yeni yukluyorum 30.000 kisi oynuyormuş bence yukleyin derim resimleride guzel gozukuyor 😂😂😂😂😂😂😄😑😮😢😉
Enes Batur da görmüştüm karşıma çıktı.
Pişirme kısmı harika ama aşırı kalabalık arayüz, çok fazla reklam ve gerçekten farklı bir yemek pişirmek için çok fazla komplikasyon yüzünden mahvoldu. Facebook oyununu hatırlıyorum ve çok daha eğlenceliydi.
Her zaman çok gecikmeli1
Oyun oynamaktan çok reklam izlemişim gibi hissediyorum. Ayrıca sanat ve oyun çok heyecan verici değil. Üzgünüm.
oyun çok iyi zevksiz istiyorum bileklerim çok kolaydı benim için böyle bir şey olacak birde uygun süre var yemeği rahat yapmak için
Kadın manyak abi 😆😆
Fena değil ama yinede güzel
Kötü yorumlara sildim ♡KEFC♡
Bu oyunu çok seviyorum çünkü büyüdüğümde şef olmak istiyorum, hatta oynayacak bir mutfağım var ve mutfakta oynayacak bir sürü eşyam var. Ethey onların yolu benim fikrim oyunu en iyisidir. Daha fazla şey pişirmeme yardımcı oluyor. 💗Bu oyun.👍
Telefonum bozuldu ve oyunu yeni telefonuma yedeklenmiş verilerimle yeniden yüklediğimde, pişirme mama tüm verilerimi ve dlc satın alımlarımı sildi. Geri yükleme verilerini tıklamak hiçbir şey yapmadı.
Cooking Mama: Let's cook! آموزشی kyb
Yemek pişirme franchise'ını sevdim ama bu onları, tariflerini satın almamız için para aç olarak EA'ya çevirdiklerini hayal kırıklığına uğrattı.
Oyun gerçekten gösterişli ve parlak. Sonunda başımı ağrıttı..
Daha önce olduğu gibi aynı Cooking Mama. Ancak oyun daha da sığ geliyor. Oyun, reklam izleyerek ekstra ödüller kazanmanız için sizi sürekli bombalıyor. Ücretsiz bir oyundur. Reklam desteğini anlıyorum. Bu sadece ofansif olarak kötü. Herhangi bir şeyi tamamladıktan sonra oyun, bir reklam izle düğmesini açacaktır. Kurulumdan dakikalar sonra kaldırılıyor.
Cooking Mama: Let's cook! Vzdělávací fun
Ve çook güzelmiş.
Cooking Mama: Let's cook! शिक्षा देने वाले phk
Ben yukledim bir -kac gunden sora sildim cunki donuyordu 2 puani hak ediyor
yani fena değil
ds versiyonu bu oyundan daha zor ve daha iyi. Sadece ds'm hala şarj olurken oynuyorum.
Bu oyunu eski telefonumda oynadım ve her zaman sevdim, bu yüzden yeniden indirdim ve harika!!!! Tıpkı eski zamanlardaki gibi!! Tabii ki restoran modunu hiç bilmiyordum ama yine de gerçekten güzel bir oyun, reklamları umursamıyorum, harika
Bu harika! Yemek pişirmeyi baba pişirmeye değiştirmek için yaşayacak olsam da. Ayrıca bong, kayma düdüğü ve atmosfer için başka şeyler gibi daha fazla çizgi film ses efekti istiyorum. Kıyafet serisinin bir parçası olarak tüm renklerde basic bir baba polar ceketi olmalı!
Bu oyundan gerçekten zevk alıyorum biraz reklamlar bunaltıcı ve yetişkinlere yönelik ve eğer çocuklar oyunu oynarsa ve bu reklamları izlemek zorunda kalırlarsa bu ebeveynleri rahatsız eder. Ayrıca, tarifler paraya mal olur. yani maliyeti olmayanlar sadece birkaçı ve aynı tarifi defalarca tekrarlamanız gerekiyor. bunun dışında restoranımı, orkidemi ve çiftliklerimi süslemeyi seviyorum
Bu oyun aşırı para kazanıyor. Bir çocuk için sağlıklı değil. Bir adımı her bitirdiğinizde, para kazanabilmeniz için uzun bir reklam görmenizi ister. Ama ücretsiz değil mi? Reklamlar, çoğu zaman oynamak yerine reklamları izlediğiniz dereceye kadar kendi kendine tekrar tekrar açılır. Uygulamayı her seferinde açmaya korkuyorum çünkü bu beni reklam izlemeye zorlayacak. Arka plan ezici bir şekilde dağınık. Müzik kendini tekrar ediyor. 3 jeton için ya satın aldığınız ya da sonsuz reklamlar izlediğiniz bazı şeyler.
İnsanların ne diyeceğini biliyorum, bu yoruma katılmıyorum ama dürüst olmak gerekirse. Oyununuz güzel. Süper iyi. Kelimenin tam anlamıyla beni çok acıktırıyor, bu yüzden bazen yemek yerken oynuyorum. Bu bir para lavabosu olsa bile, ücretsiz resepsiyonlar beni sadece tatmin ediyor ve acıktırıyor, ben de ona 5 yıldız veriyorum. Size 1 yıldız veren insanları dinlemeyin, onlar sadece süper seçicidir.
en kötü oyun
Pahalı paketler satın almak zorunda kalmadan sadece birkaç tarif oynanabilir (2 yemek tarifi için 15 bin mi? Gerçekten mi?) Madeni para kazanmak için reklamları tekrar tekrar izlemeniz gerekir ve en kötüsü, reklamların sonunda kapat düğmesini göstermez ve sizi zorlar. playstore'daki ana sayfalarına.
Yemek cesidi aşçı az hersey paralı
Guzel bir oyun ama bir emin sonra insan sikilio benim tavsiyem roblox ama o size kalmis
oyun çok güzel ama süre çok hızlı geçiyor mama dojo da
oyun güzel ama biyandanda çok karışık
bok
Dünya çapında 30milyon diyor ne kadar indirilmiş 10 milyon kusur ayıp ya
Puzzle English Lernen rhf
çok sinir bozucu tabletimi bozuyordu!!!!!!!!