Post by jagpophypigchie on Mar 13, 2022 4:01:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vir goljufije generator ▞▞▞
▞▞▞ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game 2022 version ▞▞▞
m pm 0 ovca oz
To je tako poučno in veliko učenja, tudi zabavno je igrati z družinskimi člani ... Poskusite to! To je najboljša igra, ki jo priporočamo za vse starosti in s tem lahko preživite čas s svojo družino😍😍😍👌
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game Тривиа ryue
Zanimiva igra. Hitro zastavljena vprašanja in ne preveč oglasov. Dobra igra za izboljšanje splošnega znanja
Veliko oglasov, vendar sem videl veliko slabše. Igra je nekoliko zabavna, se hitro stara in se ponavlja.
To je super duper, zelo uživam in izboljšam svoje splošno znanje
denar
Pozdravljeni vsi, prosim pripravite celoten opis na koncu, lahko vidite, da ne bodo ponudili denarja. samo čas in znanje
Lepo, ampak nekatera vprašanja so tako moteča
Shadow Knight Ninja Fight Game Aksyon vps
Všeč mi je ta igra, ker se lahko naučite tudi novih stvari, ki jih niste vedeli
Ker ne morem dvigniti denarja, vendar so vprašanja zelo dobra
Ponovljeno je iz lanskega leta (ali prej) z letom 2020 na sliki. "Kdo je trenutno premierka Združenega kraljestva? Margaret Thatcher John Major Theresa May Sharon Osbourne" Res patetično.
V igri kako naj postanem milijonar, kako dobim denar
Pomaga pri treniranju možganov, obožujem to igro.
Ocene, ki jih je naredila aplikacija ali laži. Zahteva celotno NOVO strinjanje s politiko in odkrito PRAVI OGLASI, toliko več laži. NE IGRAJTE ODNAMESTITEV
Zanimiva igra. Moram izvedeti veliko novih stvari. Vesel sem, ker sem postal milijonar 🥳🥳🥳
Čudovita aplikacija za zabavo možganov, hvala 👍
Samo opozorilo ... Večina Američanov ne ve, kdo so evropske športne zvezde in zvezdnice. Zato ne bi vedeli njihovih številk.
Nekaj težkih, nekaj lahkih, a vse znanje in veliko uživanje v igri
Res mi je všeč, vendar potrebuje možnost poročanja o napačnih odgovorih. Do sedaj je bil odgovor dvakrat napačen.
Všeč mi je ta aplikacija, ker nekaj uči
Prav tako želijo posodobitev v tamilščini, tako da le tri zvezdice.
Ta igra je lepa in prijetna za igranje
Strinjam se s tabo, da so skoraj vse trivialne igre takšne, da so tako frustrirajoče
Ye bhut ghtiya igra hai
Zelo najslabša aap predstava, saj je časovna omejitev, vendar brez časovne omejitve
Lepa igra. Lahko bi bil nekoliko počasnejši na lestvici med vprašanji in bi imel možnost dopusta, vendar je dobra igra
To je lepa igra, vendar so nekatera vprašanja težka in ko spremenimo vprašanja, včasih postane težje
Ali dobimo denar med igranjem te igre? Samo vedeti moram
Odlična igra, prosim pošljite moj denar. Hvala
Resnično obožujem to igro, tako kot na televiziji,,,upam, da bo ta igra igralcu prinesla denar, hehe! Dobro delo za razvijalca.
daj mi enako vprašanje, ali lahko spremeniš vprašanja slabo, ni mi všeč
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game Тривиа ryue
An pangit nito
Zelo dobra 😊 igra 👍 popolna 👍 igra
Ni mi všeč veliko oglasov, o bog, pomagaj, da bo ta aplikacija bolj zanimiva PLZ #GODHELPTHISAPP👎👎👎
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game Viktoriinimängud sxgx
Ta igra je zelo kul. Je oblika učenja, vendar z veliko zabave. Edina težava je, ko hočeš gledati oglas, pravijo, da ni oglasov na voljo, to je bil moj problem
Obstaja milijon načinov za učenje novih stvari in ta aplikacija ni izjema ... Res mi je všeč
Večina vprašanj je povezanih s filmi, ki se jih ni razburljivo učiti
Všeč mi je igra, vendar sovražim vse oglase ... preveč.
Lepo je igrati in se hkrati učiti
Teme so zelo zanimive. Iz tega se naučim marsikaj. To je neverjetno 😁😍
Ta igra ni le zabavna, ampak vam tudi pomaga odkriti stvari, ki jih niste vedeli. Poleg tega, da je igra, lahko služi tudi kot izobraževalna aplikacija, ki bi lahko pomagala graditi znanje. V tej igri sem užival in res upam, da se bom soočil z novimi izzivi.
Izjemno. Ohranja moj um aktiven.
kako lahko dobimo denar?kako lahko dobimo zmagovalni znesek?
Preveč težko
To je bila super igra, vendar ne potrebujem oglasov
Igra je tako smešna. Spet želim igrati.
V IGRI POŠLJAM TRI ZVEZDICE, KER MOJA HČER V TEJ IGRI ZARADI 1'083,000₹ MOJA HČER THOTH DA JE DOBIL DENAR ZA NAKUP NOVEGA TELEFONA