Post by jagpophypigchie on Mar 13, 2022 3:55:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Makeover Word: Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Makeover Word: Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cod de trișare rezistență infinită ▞▞▞
▞▞▞ Makeover Word: Home Design 2022 version ▞▞▞
Nu se incarca
🤬🤬🤬🤬🤬😡😡😡🤬😡
Nu am jucat foarte mult, dar deja sunt îndrăgostit de el! O poveste grozavă și imagini uimitoare! Continuați cu munca grozavă!
La fel ca majoritatea acestor jocuri, publicitate falsă. L-am descărcat pe acesta pentru că am vrut să aleg designul exterior al casei, gazonului și alei de acces, așa cum este anunțat. Nu. Am trecut prin atât de multe modele de case. Am păstrat unul și am rămas cu el.
Acest joc este cu adevărat distractiv. Îmi place foarte mult acest joc.
Nici măcar nu am putut începe cu jocul. Era o săgeată îndreptată către o parte iluminată a ecranului. Presupun că a vrut să-l apăs, așa că am făcut-o, a făcut zgomot și asta a fost tot. Am ieșit din aplicație și săgeata era într-un alt loc atunci. Cum joc acest joc. Instrucțiunile nu erau clare, de fapt deloc.Plictisitor și plictisitor faci un singur obiect în ritm de melc și apoi trebuie să colectezi toate aceste stele pe care le joci 10.000 de jocuri înainte de a strânge cinci stele, ceea ce s-a întâmplat cu toate monedele și cu toate celelalte jocuri care iese mult mai bine. de obicei, diamantele și stelele sunt bonusuri acum, acesta este pentru cineva care vrea să doarmă la jumătatea drumului. Îmi pare rău, dezinstalez și anunțurile, apropo, se dublează dacă vrei să-ți dublezi stelele &$ bybye😴🛏️🛌😴
Prea multe reclame și mereu înghețate după un joc complet, nu trebuie să descărcați
Așa că m-am bucurat din plin de joc până am ajuns la nivelul 198... nu pot trece de acea etapă pentru că, deși am șters elementele de pe tablă, tot spune că au mai rămas una sau două fursecuri pe tablă, dar clar că există" deci bănuiesc că este o eroare? Chiar nu vreau să dezinstalez, dar va trebui să o fac dacă acest lucru nu se remediază și îmi place foarte mult jocul
Jocul ar putea fi bun dacă nu ar fi atât de multe reclame. Un anunț după fiecare joc. Apoi, trebuie să urmăriți reclamele pentru a obține bani bonus. Doar prea mult.
Acesta este un joc grozav, dar reclamele sunt MUT de mult și nu există nicio modalitate de a plăti pentru a le opri. De asemenea, pe măsură ce treceți mai departe în joc, costă din ce în ce mai multe monede chiar și pentru a face o schimbare. Emoția a trecut. Dezinstalare.
Jocul tocmai sa oprit. Tot spune o descărcare, dar nu există nicio descărcare nouă.
Country Capitals and Currency Obrazovanje anfw
Makeover Word: Home Design Складання слів upxn
Este un joc grozav de schimbare acasă
Jocul este misto. Îmi relaxează anxietatea
Iubesc acest joc, dar sunt prea multe adaosuri! 💕 De asemenea, mi-aș dori să existe o opțiune de a continua să scrieți Cuvintele în loc să o faceți, puneți mobila și apoi Trebuie să mă întorc și să scrieți alte cuvinte Așa că îi dau 4 stele⭐
Ar fi mai bine dacă aș câștiga monede în loc de stele
acest joc este distractiv pentru mine, dar nu se va încărca de la ultima actualizare
Sunt prea multe reclame...
AM Makeover Master cu chestia cu 3 plăci și este distractiv. Îmi plac jocurile de cuvinte, am jucat Wordfeud și Scrabble ani de zile și obișnuiam să câștig comps și m-am gândit că acesta va fi un alt joc distractiv. Probleme: Nu utilizați niciun dicționar anume. AR TREBUI să folosești Dicționarul Oficial Scrabble, ceea ce înseamnă că cuvinte precum Te, Fe și Le nu sunt cuvinte (dar sunt în jocul tău). De asemenea, ar trebui să însemne că cuvinte precum EON sunt cuvinte. Dar ele nu sunt. Devine destul de frustrant cu toate obstacolele din drum. Adăugați NUMĂRUL DE ANUNȚURI și este uimitor că voi credeți că este în regulă . Ca, WOW. Primiți un anunț după fiecare „joc”, plus unele dintre reclame durează mai mult de 1 minut. Am avut unul ieri și X-ul nu a mai apărut timp de aproape 3 minute. OMULE. Te rog spune-mi că glumești. Lucrul meu preferat la aceste aplicații este că oferă o modalitate de a plăti 2,99 USD pentru a scăpa de reclame. Oricine are un creier poate pune doi și doi împreună. Bombardați-i cu reclame și vor plăti cei 3 USD. SMH. OH! Alt lucru și ai putea spune că este o înșelătorie, dar poți fi judecătorul. Știu că acest joc crede că LE este un cuvânt. Dacă am PUȚIN ca cuvânt și intru în LE pentru tablă, absolut NU VA accepta. Trebuie să fac TIE pentru a obține E pe LE. Asta e BS. Tocmai am avut și un joc cu ACCESS și am spus CECA de 12 ori, dar tu ai spus NU nici un cuvânt, mi-am folosit în sfârșit monedele și am ghicit (DOAR GHICI) care este cuvântul. A FOST CECA.
De ce nu pot să-l actualizez? Nici nu mai pot juca? L-am dezinstalat și am început de la capăt, dar când se conectează înapoi prin fb și mă da afară din joc? Te rog ajuta-ma!!
Ceva diferit, acest joc te face să te gândești, ar putea chiar să-mi trezească creierul.
Wow
Imaginile de mobilier și fundal sunt forme și culori cu adevărat clare.
Noua actualizare a revenit la jumătate din progresul meu.
NU JUCA ASTA!!! PLIN DE REclame!! EVERYMOVE ADS ADS ADS ADS!
Îmi place acest joc și fratele meu are 9 ani, dar îi place acest joc
Cel mai bine până acum, mulțumesc, dorința de a face una, poți să construiești o casă în curtea laterală și în afara curții mai ușor, doar prin puzzle de cuvinte încrucișate.
Joc frumos, ușor de jucat ușor de înțeles.
Joc distractiv până ajungi în bucătărie.Apoi este nevoie de 3-4 stele pentru fiecare upgrade. Interes pierdut.
Plăcut, dar ușor
Bine, toți urâm reclamele, dar jocul este cam drăguț
Makeover Word: Home Design Palabras tzku
Această aplicație este foarte interesantă, îmi place. Stil genial și interfață unică.
Mult prea multe reclame.
Faceți mai bine doar cuvintele greu să vă dați seama ușurează jocul nu se poate relaxa după o zi lungă de muncă să se blocheze dorința ar putea face mai bine nu este bine ar putea fi îmbunătățire de 4 stele este cel mai bine greu de rezolvat durează mult ușurează
Ei bine, vreau să spun că e ok, a durat trei zile să descarce, așa că da, te rog, altfel e super distractiv
Nu folosește cuvinte reale! Cum te poți aștepta să câștigi când „sike” și „rere” și „dede” sunt folosiți ca termeni corecti pentru a câștiga. Haide! Acestea sunt inventate! Se dezinstalează!
Acesta este un mic joc distractiv 🎮 = 😄
Un joc grozav, distrează-te să calculezi cuvintele!!
Makeover Word: Home Design Slovní slgm
Makeover Word: Home Design வார்த்தை nvu
Nu ceea ce mă așteptam. Puzzle-urile m-au aruncat. Dacă acest joc se ocupă doar de proiectarea casei, adăugați puțină cumpărături pentru materiale, unele călătorii la un magazin de depozit și un pic de condus. O vedere panoramică 360 a cartierului care ar fi, de asemenea, minunată. Avatare sugerate. Q
Acesta este de fapt un joc de design de casă care îmi place. Îmi place jocul de cuvinte în loc de acele jocuri puzzle. Cred că toată lumea ar trebui să joace asta! Este relaxant și cu adevărat distractiv. Vă mulțumim că ați creat acest joc!
Este mai distractiv decât credeam
Este o lume foarte în afară. ⛄❄🐬🍀🌏🐴.
Makeover Word: Home Design Palabras tzku
Acesta nu este o evaluare, dar am văzut și un joc numit Makeover Masters și cred că este adevăratul joc
Acesta este cu siguranță jocul meu preferat acum, este atât de distractiv și sunt atât de bucuros că am primit un adaos pentru el, fă-o acum, îl pot juca după zile lungi de muncă.
Mi-a tot spus să schimb mobila, dar nu m-a lăsat să dau clic pe nimic. A înghețat în mod constant. Nu merită efortul chiar dacă premisa este îngrijită
Este asom
Distracție și ajutor în folosirea alfabetului!!! Ajutor pentru demență
E dragut